Få dit flotte gulv igen med gulvspartel

21 juli 2022 admin

editorial

Et gammelt, slidt og udtjent gulv kan måske godt se ud som om det synger på sidste vers. Men dette er dog langt fra sikkert.

Du vil med stor sandsynlighed godt kunne sætte det gamle gulv flot i stand, så det kommer til at stå som var det ganske nylagt. Det er blot et spørgsmål om at have de rette remedier til rådighed. Og forestår du selv renoveringen af dit gulv, kommer det ikke til at koste dig en mindre formue.

Hvad skal jeg bruge til renovering af gulv?

Hvis du ønsker at renovere et gammelt gulv, skal du bruge følgende:

– en god gulvafsliber

– en stærk støvsuger

– en støvmaske

– ørepropper

– knæbeskyttere

– beskyttelsesbriller

– handsker

image

Du skal også bruge

– sandpapir i forskellige kornstørrelser (40, 60, 80, 100 og 120)

– gulvmaling eller lak

– pensel eller rulle

Afhængigt af gulvets tilstand skal du måske også udfylde eventuelle revner eller huller med træfiller eller gulvspartel. Du vil måske også gerne tilføje et nyt lag krydsfiner, hvis det eksisterende er for tyndt. Og endelig skal du, hvis du lægger nye gulvbrædder, beregne, hvor mange brædder du har brug for, og købe dem i overensstemmelse hermed.

Hvad er gulvspartel?

Gulvspartel er et stærkt, cementbaseret produkt, der anvendes til udjævning og udretning af gulve. Det er meget velegnet til brug i din garage eller dit værksted. Det er meget stærkt og holder godt i lang tid. Gulvspartel bruges som underlag, når du skal lægge f.eks. fliser, trægulve, klinker, vinyl eller epoxygulve. du kan få gulvafretningslag, der kan bruges både indendørs og udendørs.

Når du bruger gulvspartelmasse, er der flere ting, du skal overveje. F.eks. hvordan undergulvet opfører sig, når det udsættes for temperatur og spartelmassen tørretid. Det er altid en god idé at få en professionel til at lægge gulvafretningen, hvis du ønsker at være sikker på, at gulvet får en jævn og ensartet overflade. Kontakt BB Betongulve for et godt tilbud på gulvspartel via hjemmesiden bbbetongulv.dk

Flere Nyheder