Få hjælp til at få anlagt din have

27 februar 2021 Lotte Hindsberg

Hvis du har en have og gerne vil have hjælp til specielle projekter i haven, har du flere muligheder alt efter, hvad det er, du skal have hjælp til. Det er muligt at få hjælp til at få slået græsset eller hækken. Det behøver du ikke en der har en uddannelse til, da græs og hæk mere drejer sig om rå muskelkraft end viden.

Hvis du derimod skal have hjælp til at anlægge din have kan du med fordel først gøre dig klar hvad det helt præcis er du skal have hjælp til. Er det store og lidt grove projekter som en indgang, fliser og større former for planter og træer du skal have hjælp til er det som udgangspunkt en anlægsgartner du skal have fat i.

Er det mere anlæggelse af et bed eller hvordan du får mere ud af din have og planter er det en gartner du skal have hjælp af. Læs mere om anlægsarbejde her https://www.jhanlaegsgartner-hvidovre.dk/anlaegsarbejde.

Få inddelt din have i små hyggekroge

Alt afhængig af hvilken have du har kan det være rart at have små kroge, hvor du kan trække dig tilbage og nyde haven fra. Hvor de kroge skal være og hvordan de skal indrettes og med hvilke planter eller træer, kan du med fordel få hjælp til.

En anlægsgartner eller gartner kan hjælpe dig med at finde de rigtige planter. Planter som både passer til jordforholdende og også vokser så hurtigt, at de kan virke som afskærmning og markere krogen. 

Det kan også være at du gerne vil have et bed som er markeret af fliser. Her vil du med fordel kunne drage nytte af begge faggrupper. Anlægsgartneren til at lave bedet og anlæggelsen af fliserne og så få råd og vejledning til hvilke planter og blomster der kan stå i bedet af gartneren.

Flere Nyheder