Få lagt et par ekstra solbriller et par belejlige steder

23 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Solbriller behøver jo ikke koste alverden, for man kan sagtens få billige solbriller, som der er rigtig gode.

De skal jo være til at skærme af for solen – eller se smart ud – og den egenskab kan mange firmaer lave, hvor designet også er så sejt, at man ser fabelagtig ud.

De kan endda ligne nogle af de dyre mærker, hvor man skal helt tæt på for at se, at der er tale om nogle lidt billigere solbriller.

Men hvad gør det, hvis man ikke går op i mode eller brand, men bare gerne vil have nogle brugbare solbriller, der passer en?

Og til sådan en lave pris er det jo også fordelagtigt at anskaffe sig et par stykker, for man kan ende i mange situationer mange steder, hvor man kan få brug for at have nogle ekstra solbriller på sig.

Læg de solbriller, hvor de er til at få fat i

For den forbistrede sol kan komme bag på en, når man mindst venter det, for det behøver ikke være en varm sommerdag, da det også kan være mange andre dage, hvor det ellers har været skyet, men så bryder solen frem fra skyernes dække.

Hvis man så sidder og køre bil, kan det blive farligt, hvis solen blænder en, så derfor skal man i hvert fald have solbriller i bilen.

Men som udgangspunkt skal man også have sig nogle solbriller ved udgangspartiet derhjemme, så man altid kan gribe til dem, hvis vejret er til det.

Har man en lille håndtaske, så bør man også gemme et par heri. Det kan man eventuelt gøre i et etui.

Har man et sommerhus, så bør man jo også lægge et par her, for så ved man altid, at man har dem i nærheden, når man tager på ferie.

Solbrillerne kan være af samme type, eller man kan variere dem.

Flere Nyheder