Find den bedste mundbind pris i online shop

14 juni 2020 Astrid Pedersen

Mundbind anvendes først og fremmest af hensyn til andre mennesker. Du kan med andre ord ikke effektivt beskytte dig selv imod smitte med virus eller med bakterier ved hjælp af et mundbind. Men du kan beskytte dine medmennesker mod smitte fra dig hvis du er syg og hoster eller nyser. Influenza og forkølelses vira samt de bakterier som kan give halsbetændelse eller lungebetændelse smitter nemlig gennem de aerosoler (små dråber af spyt) som spredes fra dit svælg og fra din næse når du hoster eller nyser.

Hvornår bør jeg bruge mundbind?

Et mundbind bremser effektivt denne spredning så andre mennesker ikke bliver udsat for smitte. På den måde er du, når du vælger at iføre dig et mundbind, med til at nedbringe smittetrykket og dermed skåne de svage, ældre og syge mennesker, som dårligt tåler en infektion.

Det drejer sig eksempelvis om mennesker med nedsat immunforsvar eller reduceret lungekapacitet som følge af kol, kronisk bronkitis eller astma. For en lunge patient kan en ganske almindelig influenza eller snue være ganske smertefuld og måske endda med fata udgang. Derfor er det vigtigt at du udviser størst muligt hensyn når du har symptomer på sygdom. Og det gør du allerbedst ved at huske dit mundbind når du bevæger dig ud i det offentlige rum.

Hvor kan jeg købe billige engangs mundbind?

Hos Testsmart får du den bedste mundbind pris. Testsmart forhandler de moderne tre lags mundbind i pakker a henholdsvis 10, 20, 30, 40, 50 og 100 styk. Når du køber en pakke med 100 mundbind, vil stykprisen være under syv kroner. Du kan således anskaffe dig et lager af mundbind til engangs brug uden at skulle slå bunden ud af dit budget. Testsmart leverer dine mundbind til døren inden for få dage. Fragten er gratis når du køber for over 100,- kr. i den online shop på Testsmart.dk

Flere Nyheder