Find den helt rette parfume – og køb den online

17 august 2019 Astrid Pedersen
Find den helt rette parfume - og køb den online

En god parfume, som passer til dit temperament, dit visuelle udtryk, og ikke mindst din krops egen kemi, er et afgørende element i forhold til din identitet. De associationer, du ønsker at vække hos dine omgivelser, underbygges i høj grad af det indtryk, du gør med din duft. Er den sprælsk og legesyg, beroligende og tryg, sexet og pikant, eller måske meget tæt på neutral? Foretrækker du en parfume, som går i eet med din hud, som en diskret makeup – eller skal den omgive din krop som et skær, som får andre mennesker til at vende sig om?

Vælg den rette parfume med omhu

Når du er på udkig efter en ny duft, kan du med fordel bruge lang tid på projektet. Det nytter for eksempel ikke noget at købe en parfume, blot fordi den dufter godt på din veninde. Din hud kan have en fundamentalt anderledes kemisk sammensætning, hvilket gør, at parfumen, som fik din veninde til at dufte som en million, på ingen måde virker for dig. Du kan heller ikke regne med, at parfumen dufter på samme måde på din hud, som den dufter på et stykke papir i butikken.

En parfume består af mange forskellige noter – og det første, du fornemmer, er topnoten. Derfor bør du prøve parfumen, førend du køber den – så undgår du fejlkøb. De fleste parfumer skal nemlig bruge nogle timer på at udvikle sig sammen med din hud, førend det egentlige resultat kan fornemmes. Prøv parfumen et sted på din krop, hvor blodårerne ligger tæt på huden – for eksempel på halsen under ørerne. Du bør ikke tvære parfumen ud på huden, men lade den blive absorberet. Efter cirka fire timer har du et godt billede af, hvorledes parfumen og din krops kemi finder sammen.

Når du har fundet din perfekte duft, kan du klikke ind på https://www.sephora.dk/parfume/ og finde den til en aldeles rimelig pris

Flere Nyheder