Giv din baby en god start på livet med en slyngevugge med motor

15 september 2019 Emilie Jacobsen
Giv din baby en god start på livet med en slyngevugge med motor

Når du får en lille ny, er der selvfølgelig ikke grænser for, hvad du gerne vil gøre for din baby. Det handler selvfølgelig om, at du kan give ham eller hende en god start på livet. Det er ikke bare en naturlig del af det at være forælder. Det er også med til at gøre, at du gør dit eget liv nemmere ved at have de rette hjælpemidler.

Et af de hjælpemidler, som du bør overveje, er en slyngevugge med motor. Slyngevuggen er behagelig for dit barn at ligge i, og med motoren kan din baby blive vugget op og ned, uden at du selv behøver at gøre noget. Det kan være med til, at du selv kan få et kvarter eller en halv times søvn ekstra, hvilket kan være meget tiltrængt, når du har en lille ny. 

Der er flere steder, hvor du kan købe en slyngevugge med motor. Et af de steder er hos moonboon.dk. De har skabt en virkelig flot vugge i et allergivenligt materiale, så dit barn ikke bliver udsat for nogle skadelige stoffer. Madrassen er fremstillet i det lige så allergivenlige kapok, som dit barn kan ligge behageligt på, og som er nemt for dig at rengøre, hvis der skulle være et uheld. 

Motoren kan vugge slyngevuggen op og ned, så dit barn bliver vugget i søvn. Hvis du ikke ønsker, at den skal vugge hele natten, kan du vælge at sætte en timer på den. Dermed kan den vugge dit barn i søvn uden at forstyrre dig, når du skal sove. 

Slyngevuggen er rigtig god til nyfødte, der er vant til at ligge tæt klemt sammen inde i morens mave. Det giver dem derfor en tryghed, når de kommer ud, at de er helt omsluttet af et materiale. Dermed kan slyngevuggen altså på nogle måder være med til at efterligne forholdene i livmoderen og dermed gøre børnene mere trygge. 

Flere Nyheder