Hvad laver et parkeringsselskab?

31 januar 2021 Astrid Pedersen

Et parkeringsselskab er et firma, som har specialiseret sig inden for drift og administration af private parkeringspladser. Hos et parkeringsselskab kan du således få hjælp til håndtering af alt det praktiske arbejde, som hidrører fra det at skulle styre parkeringspladser i det daglige herunder især parkeringskontrol og opsyn med parkeringspladserne.

Med et professionelt parkeringsselskab ved hånden får du god parkeringsservice og hjælp til at holde dine parkeringspladser fri fra uvedkommende eller hensynsløs parkering. Så skal du ikke længere bekymre dig om, hvorledes du holder udefra kommende bilister væk fra dine parkeringspladser, således at disse kan blive forbeholdt kunder, beboere eller ansatte i bygningen. Det sørger dit parkeringsselskab nemlig for.

Et parkeringsselskabs fremmeste opgave er at opretholde og håndhæve de regler, du har sat for dine parkeringspladser. Det kan for eksempel handle om, at man skal være i besiddelse af en særlig parkeringstilladelse for at få lov at holde parkeret på dine parkeringspladser – eller at man kun må benytte dine parkeringspladser i et særligt tidsrum.

Vælg UnoPark som dit parkeringsselskab i København

Hos et parkeringsselskab som for eksempel UnoPark får du de redskaber, du har brug for, når du skal holde styr på dine parkeringspladser. Det kan være hjælp til parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved erfarne parkeringsvagter, som har den fulde hjemmel og de rette beføjelser til udstedelse af bødeforlæg.

Vælger du en parkeringsløsning med parkeringsvagter, sørger UnoPark for at inddrive dine tilgodehavende beløb, således at du ikke selv skal bekymre dig om dette. Og du får selvfølgelig fuld adgang til din parkeringsløsning gennem et digitalt administrationsmodul, som kan tilgås via din pc eller gennem en app, som installeres på tablet eller smartphone, hvorved du selv kan udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser.

Hvis du har brug for at høre mere om UnoPark, kan du få yderligere information gennem firmaets hjemmeside https://unopark.dk/ 

Flere Nyheder