Hvilket vandingssystem skal du bruge i den givne sag?

03 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis vi nu siger, at du bare har en altan, hvor du har nogle potteplanter stående, så er dit vandingssystem nok, at du lige kigger forbi og pjasker noget vand på planterne en gang imellem, og det behøver man faktisk ikke have en vandkande til, fordi den vil fylde for meget.

Bor man så i en stuelejlighed, hvor man har et lille frimærke af en have, så kan den vandkande godt komme på tale, da man så kan have mere vand med sig rundt, og det kan blive fordel bedst, når man vander med den.

Er haven lidt større, så er det måske en haveslange, som du skal bruge til at komme længere omkring.

Selvfølgelig er der også dem af os, der ikke rigtig gider at vande haven, fordi vi ikke har blomster i den, men måske vokser den fint nok i sig selv, og den vedligeholdelse, som der skal bruges, det er at slå græs, fordi det regner rigeligt ned fra himmelen med vand til, at man ikke behøver et vandingssystem.

Vandingssystemer

Nogle steder skal man næsten bruge et vandingssystem

Men hvis du for eksempel har set professionelle sportspladser, så har du nok lagt mærke til, at de har et sprinkleranlæg, som man kan automatisere eller styre selv, så der kommer vand ud, om det er til kunstgræs eller ej.

På marker bruger man større vandingssystemer, hvor man har maskiner sat ud, der kan sprede vand rundt, så afgrøderne får vand til at vokse, og det kan specielt være godt at bruge, hvis man har en tør periode.

I større drivhuse har man måske sat et vandingsanlæg op i taget, så man kan sprøjte vand udover planterne og de andre ting, som man dyrker herinde – det er blandt andet en af årsagerne til, at der kan blive godt fugtigt sådan et sted.

Hvis du ser på https://directespana.dk/ , er der flere muligheder for at finde et godt vandingssystem. 

Flere Nyheder