Kender du nogle af de andre måder, man kan få en pizza på?

17 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Kender du nogle af de andre måder, man kan få en pizza på?

Vi mener ikke leveringsmetoden i vores overskrift til denne artikel, så hvis du sidder og venter på at få en pizza i Støvring leveret lige til døren, men ikke gider modtage maden på den almindelige facon end med bud i bil eller på cykel og søger et alternativ, så er du gået forgæves.

Heri vil vi mene snakke om de typer af pizzaer, man ellers kan komme ud for end de almindelige, som vi godt vil tillade os at kalde dem, hvor man laver en dej, smider fyld på den, bager den og spiser den.

Og bare rolig, vi skal ikke ud i noget mærkeligt mad i form af en pizza med, hvordan de ellers kan tage sig ud, som er på grænsen til det usunde både med indholdet og måden, man laver den på.

Denne artikel er mere tiltænkt til inspiration for, at du kan overveje at bestille nogle andre pizzaer – eller måske lave dem selv, selvom det i nogle af eksemplerne kræver udstyr, ovn og andre remedierne for at genskabe den rette smag – end dem, du er vant til.

Ofte bestiller man pizza, når man er på kanten af sult, så man bestiller det sædvanlige, man kender; og skulle man forsøge sig med at lave pizza selv for (blandt andet) at bestemme topping selv, så kører man ofte i den klassiske grøft med en firkantet pizza, som man køber dejen i form som oftest nede i butikkerne. Man skulle nødigt prøve at eksperimentere.

Men man kan blandt andet få indbagte og halvindbagte pizzaer, der er værd at prøve.

Man kan også bestille pizzaer, hvor der er ost indsat i skorpen. Aldrig mere kommer der til at lægge en sørgelig skorpe tilbage i pizzabakken.

Eller hvad med en deep pan-pizza, når den store sult melder sig, eller man skal affodre flere mennesker?

Mulighederne er mange!

Flere Nyheder