Lær de økonomiske udtryk at kende med PengeNørd

18 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvor tit har man ikke oplevet det med, at man er stødt på et udtryk, som man er nødt til at slå op, og når man så endelig kender det, så indser man jo, at det bare er en kortere måde at forklare et begreb på.

Det er jo sådan set praktisk, at det fylder mindre, så man har et ord for noget, som man ellers skulle bruge en sætning på at forklare.

Men det åbenbarer jo så også en hel verden for en med termer, lingo, jargon og fagudtryk, som man ikke kender til, og det kan blive hårdt for en, hvis det nu er i et emne, som man gerne vil sætte sig ind i.

Man forventer sådan set ikke at blive ekspert på området, men man vil da gerne være over gennemsnittet, så man kan være selvkørende på dette felt, så man ikke altid skal have hjælp af andre og have tingene gjort for en.

Det kunne jo være sådan noget med økonomi, som man ikke kan undgå at berøre i ens levetid.

PengeNørd hjælper dig med de ord, du ikke kender

For der er jo mange emner, man dyrker som interesse, og så er der ting, man kan gå et helt liv uden overhovedet at have skrabet overfladen angående.

Men sådan noget med økonomi – der også kan involvere finans, aktier og mere til – er jo noget, som man skal kunne finde ud af, så man ved, om en lønseddel er korrekt, man betaler for meget i skat, kan udnytte et fradrag og meget, meget mere.

Heldigvis findes der sådan et godt sted som PengeNørd, hvor du kan tilgå en digital ordbog, der let og behændigt guider dig gennem mange af de udtryk, der har med økonomi at gøre, så du kan slå dem op og blive klogere på dem, når du støder på dem.

Flere Nyheder