Med en termisk kikkert kan du nå nyt bytte

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis du er en ferm jæger eller bare begynder, så ved du også en af de grundlæggende ting, at det ikke er alt bytte, som der er aktive i løbet af dagen, hvor vi mennesker kan se bedst.

Nogle dyr har nattesyn og ser bedst om natten, og så kommer de selv ud her for at jage, og derfor har vi mennesker en naturlig svaghed her, da vi ikke ejer nattesyn fra naturens side.

Det har vi dog udviklet kunstigt, og det er ikke en installation i øjenæblerne eller tilsvarende, som man kan slå til eller fra, men en termisk kikkert, som man sætter op foran øjnene, og så har man pludselig fået lys i mørket.

Men det er ikke lys på samme måde som fra en lommelygte, hvor andre kan se, at man lyser, så man jager byttet bort, men det er via kikkerten, at man kan se noget for sig i mørket.

termisk kikkert

Tag en termisk kikkert med på jagt næste gang

Sådan en god termisk kikkert kan du købe her: https://www.jagtkiosken.dk/da/120-termiske-kikkerter .

Det er noget af det bedste på markedet, som man kan få, og så kan man pludselig jage de dyr, som der er mest aktive om natten, som man sjældent ser om natten, og man opdager et helt andet liv, som der er om natten.

Man har måske en opfattelse af, at der er et område i naturen, hvor der mangler nogle bestemte arter, fordi man aldrig ser dem i løbet af dagen, men så om natten opdager man, at der faktisk er rigeligt!

Og det er ikke noget, som man bare fanger med et termisk overvågningskamera, for det her er ens natteøjne, som man kan bruge til at jage med, så man kan få nedlagt det dyr eller bytte, som man ellers ikke kommer i nærheden af.

Flere Nyheder