Renovering af dit trægulv i forbindelse med gulvafslibning

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Renovering af dit trægulv i forbindelse med gulvafslibning

Hvordan er tilstanden egentlig ved dit trægulv?

Måske kan du godt se, at det da har set bedre dage, men alt forgår jo med tiden, og selv når man forsøger at reparere på tingene, så vil det jo aldrig komme til at se ud, som da gulvet var helt nylagt.

Og det er da også klart, og det ville blive alt for dyrt, hvis man skulle hen at skifte ens gulv ud, hver gang man synes, at det ikke så helt skinnende flot ud længere, som ikke længere kunne vedligeholdes med at støvsuge det eller vaske det.

Men selvom de muligheder ikke er nok længere, så er det jo ikke ensbetydende med, at gulvet er klar til at blive skiftet ud. Der er flere ting, man kan gøre, for at få gulvet til at se ud, som om det NÆSTEN var blevet nylagt.

Den proces kan man faktisk gentage flere gange, hvilket blandt andet kunne være med en gulvafslibning, og hvis den ikke kom nok i dybden med reparation, så kunne det være, man skulle starte med omgang gulvafhøvling, og så senere supplere med en gulvafslibning.

I hvert fald er det vigtigt og essentielt, at man husker at slutte af med efterbehandlingen, så træet kan få lov til at hele og komme sig.

Bagefter har du et gulv, som du vil kunne sværge på, ser lige så flot ud, som da du fik det lagt i sin tid, hvilket du kun kan se forskel på, når du ser billeder fra dengang, gulvet blev lagt.

Den proces kan du selvfølgelig ikke benytte i det uendelige, for på et tidspunkt er gulvet jo slidt helt ned, så der ikke er mere ny overflade at slibe frem.

Men der er andre muligheder at benytte sig af, som du kan undersøge nærmere her: Læs blogindlæg.

Flere Nyheder