Skift selv din iPhone 11 skærm

14 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af dem der købte en lækker iPhone 11 dengang den populære smartphone blev lanceret? Så er du sikkert stadig glad for den. Og det med god grund.

IPhone 11 repræsenterer nemlig alt hvad er er top of the line inden for smartphone teknologi. En iPhone 11 indeholder alt hvad en moderne smartphone skal indeholde af state of the art elektronik hvilket gør telefonen til en af de mest anvendelige på markedet.

Du er stadig rigtig godt hjulpet med en iPhone 11 her i 2022. Og der er som nævnt ingen grund til at skifte telefonen ud hvis den ellers fungerer fint og upåklageligt.

Hjælp, min iPhone 11 har et ødelagt display

Der kan dog hurtigt ske det at skærmen på en iPhone 11 går i stykker. Hvis du taber din telefon ned på et hårdt underlag som for eksempel asfalt, beton eller en flise belægning, kan den flotte, skinnende skærm splintres til ukendelighed.

iphone 11 skærm

Du kan muligvis leve med et par skrammer i hjørnerne eller en flænge i glasset langs kanten af telefonen. Men hvis hele front glasset er ødelagt vil du ikke længere kunne få adgang til dine apps eller blot de mest basale funktioner i din telefon. Og så er din iPhone 11 faktisk helt og aldeles ubrugelig.

Det er irriterende at skulle bruge penge på iPhone 11 reparation – især for et autoriseret værksted typisk vil tage sig rigtig godt betalt. Samtidig har du sikkert heller ikke lyst til at investere i en spritny telefon. Men til alt held behøver gode råd ikke at være specielt dyre i denne sammenhæng.

Du vil nemlig hurtigt og nemt selv kunne udskifte din iPhone 11 skærm. Du skal blot bruge et reparations kit til iPhone 11 – og det kan du købe hos den danske forhandler af smartphone dele Phone-Parts.dk. Klik ind og læs mere på Phone-Parts.dk

Flere Nyheder