SoMe-arbejde i forbindelse med kloakarbejde – virkelig?

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
SoMe-arbejde i forbindelse med kloakarbejde - virkelig?

At lave kloakarbejde er nødvendigt i alle dele af landet, hvorfor man blandt andet også finder kloakarbejde i Skive.

Men det er nok ikke helt forkert at sige, at det ikke ligefrem er øverst på listen over de erhverv, som de fleste unge mennesker går og ønsker sig – for det er jo ret beset lidt af et lortearbejde.

Det er svært at gøre attraktivt, og medmindre man ønsker at eje et firma eller sidde i ledelsen med den slags firmaer som konglomerat eller lignende, så er det også begrænset med avancement i branchen udover at skifte arbejdsplads.

Derfor er det ofte mænd, godt oppe i årene, der laver den slags arbejde, end det er unge influencere, der også har en side-beskæftigelse som fotomodel, man finder i den her branche.

Pointen er, at det ikke ligefrem er en kloakmedarbejder, man mest af alt ser tage en selfie og lægge ud på ens firmas snapchatprofil med hashtags, filtre og små videobidder til ens story.

Hov, vil det sige, at dit kloakfirma faktisk har en snapchatprofil? Så er I da vist med på noderne af de helt store.

Blandt de helt unge af snapchat nok lidt passé, mens Facebook er for oldinge, men med SoMe (der står for Social Media), som man ofte forkorter det at lægge en strategi med de sociale medier, kan det netop være her, at man kan lægge en indsats for at fange potentielle kunder.

For selv den aldrende kloakmedabejder er med højeste sandsynlighed også på Facebook, så det er også her, at man finder samme kundeklientel, der leder efter den slags arbejde enten som ansættelse eller til at få udført.

Måske er det lige i overkanten at få ansat en SoMe-manager til den slags arbejde, men måske kunne man tage et kort kursus i, hvordan man brander sig på de sociale medier, for det er skam her, at kunderne her – og her skal man ramme dem.

Flere Nyheder