Undgå at blive snydt af din maler

11 september 2021 Steffen Hansen

Der er en del ting, der skal styr på, hvis man skal have renoveret noget ved sin bolig. Vi har derfor nedskrevet to råd til hvordan du kan få hjælp fra professionelle til at få opgaven klaret, ved at kontakte et malerfirma, som kan lave det. Vores tips er udvalgt helt konkret af den årsag, at de er nogle af de bedste når det kommer til at bestille en maler til en renoverings opgave!

Kommunikationen er vigtig

Vi foreslår som udgangspunkt, at du finder et firma, hvor kemien er på plads. Ved at sørge for, at du kan kommunikere med firmaet, som skal lave projektet for dig, så er det nemmere at nå til det ønskede resultat. Med en fornøjelig kemi, så kan processen også oftest forkortes, den har nemlig indvirkning på spildtiden der kan opstå undervejs.

En god fremgangsmåde at afprøve kommunikationen, er ved at skrive til firmaet, eller tage ud forbi dem, for at få et rigtigt syn på dem. På den måde kan man etablere sit eget indtryk af firmaet, og undersøge om de er noget. Vi anbefaler, at man ringer til: https://malerkanonen.dk/malerfirma-hellebaek/, som går utrolig meget op i kommunikationen.

Få flere tilbud

Anmeldelser eller kommunikation er ikke altid nok, og af den grund foreslår vi også, at man indhenter flere tilbud fra forskellige malervirksomheder. Flere bud vil give dig potentialet for, at sammenligne de bud på opgaven du har fået, så du ikke bliver snydt. Udover at kunne sammenligne dine tilbud, så kan man også bruge dem til at forhandle malervirksomheden i samlet pris. 

Det gøres ved at vise dem det bud på opgaven man har modtaget, og spørge hvad differencen er på dem.  Ved at gøre dette, så er de nødsaget til at overveje, om de vil lade projektet gå til konkurrenten, eller give rabat.

Flere Nyheder