Vil du helst arbejde inde eller ude som elektriker?

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Vil du helst arbejde inde eller ude som elektriker?

Det er soleklart, at man nok skal bruge lidt transporttid ud til en kunde, hvilket oftest foregår i firmabilen, så man kan ikke slippe for at komme lidt ud på den ene eller anden måde – eller måske foretrækker man ligefrem at køre og være ude.

Faktisk forsøger man faktisk at udnytte selv den mindste mulighed til at komme på landevejen, hvis man skal i byggemarked og købe noget udstyr til en given opgave, besøge fjernlageret eller tage et smut på kontoret for lige at hente en medarbejder eller noget andet.

For en elektriker arbejder ofte med opgaver indendørs, selvom det da også kan tænkes, at der skal laves en del el-arbejde udendørs.

Specielt før i tiden var der mange opgaver med at reparere elledninger og lignende, men disse er blevet gravet ned, så der også sker færre afbrydelser og uheld, så de ofte skal tilses få gange eller opdateres.

Elektricitet og vand, som jo ofte er udenfor, hører jo ikke så godt sammen, hvorfor mange af elektrikerens opgaver foregår indendørs, og det gælder også for en elektriker i Holstebro.

Dog kan der være opgaver med at fikse lyssignaler, som man jo af gode grunde ikke kan grave ned, som skal ordnes hurtigst muligt.

Dette stiller også skrappe krav til en elektriker, der skal arbejde under pres, men ordne arbejdet godt nok, under farlige situationer med trafik og oppe i højder.

Som sagt kan nogle elektrikere ligefrem hige efter at få de udendørsopgaver, fordi de ikke forekommer så tit og giver lidt adspredelse til de mange opgaver, der hovedsageligt foregår indendørs.

Nogle opgaver er dog også en kombination af udendørs- og indendørsarbejde, hvor de flugter sammen med, at man skal lave lidt af opgaven indenfor, hvor den så senere overgår til at foregår udenfor også.

Men det vigtigste er selvfølgelig altid, at man sørger for at lave alt arbejde som elektriker godt nok – om det er inde eller ude.

Flere Nyheder